Informasjon fra Norges Skytterforbund:

Klasseføringa 2022 ble fullført 1.januar, og alle skyttere skal kunne finne sine oppdaterte startkort på SkytterAdmin.

Logg deg på med Vipps eller ved å klikke IdrettensID-knappen (bruk da samme brukernavn og passord som på Min Idrett og andre NIF-sider). Du finner startkortet på SkytterAdmin ved å klikke navnet ditt i venstremenyen, og du kan laste det ned og skrive det ut ved å klikke pila til høyre for «Startkort».

Trenger du hjelp til å finne eller skrive ut startkortet, kontakt klubben din. Kommer du ikke inn på SkytterAdmin, kontakt klubben eller send en e-post til skytteradmin @ skyting.no.

Startkortet viser hvilken klasse du har kvalifisert deg til utfra resultatene du oppnådde i 2021, eller i tidligere år om du ikke konkurrerte i fjor. De som ikke deltar i stevner får også startkort og blir plassert i laveste klasse i aktuelle øvelser. Mener du at du er plassert i feil klasse i en øvelse eller du mangler en øvelse på startkortet, kontakt klubben for hjelp; klubben har tilgang til å redigere startkortet ditt manuelt. Feil på startkortet kan for eksempel skyldes at et stevneresultat fra 2021 ikke er rapportert inn.

Klasseføring og startkort 2022 – Norges Skytterforbund (skyting.no)