ODD SKOGMO

Født 9 mars 1937.

Død 21 mars 2021.

Det var et trist budskap da vi fikk vite at Odd var gått bort og det er vanskelig forstå.

Odd var i mange år medlem av Drammen pistolklubb før han ble medlem av Nedre Eiker Pistolklubb. Han har hatt flere styreverv i klubben opp gjennom årene og mottok på årsmøte 2017 Hederstegn for sitt engasjement i klubben. Odd hadde stor sans for våpen og ikke minst feltskyting, han var en aktiv konkurranseskytter som hadde mye kunnskap han ofte delte med andre medlemmer.

Nesten hver onsdag møttes pensjonistene på skytebanen hvor de satt og pratet om løst og fast om alt. Odd hogget ved til tønna og fyrte opp å gjorde klar til grill. Det ble mye prat og kos ved tønna før de gikk 1 til 2 turer i feltløypa noe de alle satte pris på. Her var det mange hyggelige stunder og historier fra hans arbeidsliv som lastebilsjåfør.

Odd var på plass når det ble avholdt stevner og hans plass var standplass 6 (hands-up), her var han sjef. Alle i klubben satte pris på Odd og den dugnadsånd som han hadde og vi vil alle savne hans nærvær.

Hvil i fred.

En siste hilsen fra

Medlemmer i Nedre Eiker Pistolklubb