Takk til alle som deltok på årsmøte 12.februar 2020 på Jegerhuset.

Det ble gode diskusjoner, kaffe, vaffel og premieutdeling til slutt.

Styret takker for fornyet tillit og ønsker samtidig Ole Løvaas velkommen inn som nytt styremedlem i klubben.

Valgkomiteen frem til neste årsmøte er Endre Holmen (leder) og Ulf Christensen (medlem).

Avtroppende leder i Buskerud Skytterkrets, Tom Cato Karlsen, deltok på årsmøte som observatør. Etter endt møte holdt han en liten tale til klubbens medlemmer og styre, hvor han roset oss for den innsatsen vi la ned i NM 2019 på Dagali og den flotte jobben som blir lagt ned i klubben. Han har fulgt klubbens vekst de senere årene og er imponert over hva den lille klubben vår kan få til!

Vi takker Tom Cato for hans innsats og samarbeidet med klubben i alle årene han har vært i styret i Buskerud Skytterkrets og ønsker han lykke til med andre oppgaver!

Utmerkelseskomiteen delte ut gavekort til Ståle Hansen, Jon Anders Skarset og Bjørn Johannessen for deres to lagsølv under NM på Dagali 2019. Bjørn Johannessen fikk i tillegg oppmerksomhet for sine tre individuelle medaljer.

Utmerkelseskomiteen hadde ytterligere en stor utmerkelse til å gi bort, den gjeveste utmerkelsen som er mulig å oppnå i klubben.

Jan Arve Olsen var med å stifte Nedre Eiker Pistolklubb i 1992 og ble en del av styret i 1993. Siden den gang har han hatt ulike verv i styret, de eneste vervene han ikke har hatt er kasserer, leder og sekretær.

Det har blitt fortalt at om det var noe man ikke kunne kjøpe, da fant alltid Jan Arve en løsning. Det har blitt utallige timer i garasjen og kiosken klubben bruker i dag har Jan Arve innredet.

Klubbvåpnene har Jan Arve tatt spesielt ansvar for, hvor han har både pusset og reparert når det var nødvendig. Han har også deltatt på utallige sikkerhetskurs og gjennomført rekrutt-treninger gjennom årene.

Jan Arve har siden 1992 jobbet aktivt for å drive klubben fremover dit vi er i dag og det rettes en stor takk for all innsatsen og tiden han har lagt ned i klubben.

Jan Arve Olsen ble tildelt Æresmedlemskap i Nedre Eiker Pistolklubb, han var dessverre ikke tilstede selv under årsmøte og vil få utmerkelsen overbragt.