Takk til alle funksjonærene som har stilt opp for klubben i helgen og laget nok et bra feltstevne! Dere har trosset kulde og regn for å arrangere stevne for mange hyggelige skyttere. Styret i klubben setter stor pris på jobben dere legger ned! Vi ser også av resultatlistene at det er mye bra skyting av våre medlemmer! Bra jobba med både skyting og jobbing!

Takk til alle skyttere som tok turen til Kalvedokk i dag, vi håper dere hadde en bra dag og at vi sees igjen til neste feltstevne våren 2019!

Vår egen ungdom, Charlotte Løvaas, ble krets- og distriktsmester i spesialpistol! Gratulerer!!! (Nå er det bare å få tak i en spesialrevolver også 😉 )

Vi gratulerer Bjørn Johannessen som krets- og distriktsmester i spesialpistol!

Etter omskyting med Kjetil Bromark, Modum pk, tok Jon Anders Skarset med seg en bronsemedalje i både krets- og distriktsmesterskapet. Vi gratulerer begge med medaljer!

I kretsmesterskapet i spesialrevolver tok Stian Kristoffersen, Modum pk, gull og vår Ståle Hansen sølv! I omskytingen om bronsen sto Bjørn Johannessen og Even Kristiansen for god underholdning. Etter femte omskytingen ble det avgjort og bronsen gikk til Even. Vi gratulerer med medaljen!

Vi har i helgen også avholdt klubbmesterskap i revolver og militær. Det ble jevnt i toppen og det ble kniving med innersoner. Vi gratulerer!!

Revolver:

Gull – Bjørn Johannessen 110/27

Sølv – Anita Johannessen 108/34

Bronse – Trond Pedersen 108/25

 

Militær:

Gull – Bjørn Johannessen 112/27

Sølv – Ståle Hansen 106/28

Bronse – Jon Anders Skarset 106/27

 

Takk for en flott dag, alle sammen!

Styret

NEPK

 

Resultater fra stevne avholdt 16.9.2018 finner du her:  [download id=»1475″]