Søndag 16.september er det igjen approbert feltstevne med KM i spesialpistol, spesialrevolver og DM i spesialpistol på Kalvedokk, Krokstadelva (Nedre Eiker Pistolklubb).

I tillegg vil resultatene telle for klubbens medlemmer i klubbmesterskap i klassene 1R og 1M (revolver og militær).

Det vil være mulig å gå i klassene:

1FGMRSPSRM1M2 – Fin, grov, militær, revolver, spesial pistol, spesial revolver, magnum 1 og magnum 2. Det er 1 start pr. klasse og husk å sjekke www.minidrett.no om startkortet ditt er aktivt. Sørg for at du har med deg din personID som står på ditt startkort. Uten dette får vi ikke registrert deg og dine resultater. Med andre ord – ingen personID, ingen start. 🙂

Påmelding på stedet og koster 100 kr pr start.

Første skudd ca kl 08:00, så det blir mulighet for mange runder. Påmelding er som vanlig ved skytterbua på banen ved kiosken. Minner om at det er kun mulighet for å melde seg på en runde av gangen og ved påmelding av fullt lag må hele laget være fysisk tilstede. Påmelding åpner senest 0730 slik at vi har lag 1 klart til å gå ut ca. kl. 08:00.

Siste frist for påmelding på stevnedagen til KM og DM er kl. 1300.

Feltløypa har 10 standplasser med varierende tid og hold.Dette er en løype som passer for både den ferske og den rutinerte.

Vi anbefaler påkledning etter været, men beregn litt ekstra klær da det ofte er litt kjøligere temperatur oppe på banen enn nede i dalen. Nå skal det være sagt at kjølig temperatur gjelder bare været, stemningen på banen pleier å være spesielt god. Vi har forøvrig bestilling inne på flott vær også. 🙂

Grillen fyres tidlig slik at både hamburgere og pølser vil være tilgjengelige i kiosken. Vi vil i tillegg ha salg av kaffe, vafler, kioskvarer og mineralvann.

Spre det glade budskap til dine skyttervenner.

Håper mange kommer og treffer både gamle og nye venner. 🙂

Velmøtt!

Styret, NEPK.