Stevner, er det bare for de med stort konkurranseinstinkt? 11739501_877167425692029_1324023561_n

Nei! 🙂

Stevner er for alle og er veldig hyggelig å være med på. Fordelen med skytestevner er bla. at dersom man velger et stevne uten lag reisevei så tar ikke selve stevnet store tiden. Det er noe man kan rekke på en vanlig ukedag. I tillegg er det sosialt og hyggelig om man drar flere sammen fra klubben.

Vi er flere og flere som reiser rundt på både banestevner og feltstevner gjennom året. Noen reiser langt, noen holder seg her i nærmiljøet. Noen skyter for å bli best, andre fordi det bare rett og slett er hyggelig og sosialt å delta. Hovedgrunnen til at de fleste drar er at man synes det er skrekkelig moro å skyte sammen med venner. 🙂

Vi har lagd en oversikt over stevner som kommer frem til jul. Stevnene er her i området, Buskerud omegn samt Oslo og Vestfold.

Enda morsommere er jo at vi kan få en felles plassering som klubb om vi deltar på flere stevner sammen, hittil i år ligger vi faktisk på 22.plass med 179 starter spredd over alle type programmer.

NEPK kommer til å arrangere flere treninger fremover hvor man kan gjøre seg kjent med de ulike programmene det skytes i innen bane og felt. Følg med på Facebooksiden vår for løpende informasjon om sporadiske treninger med våre konkurranseskyttere.

Håper flere blir med oss på stevner – det er hyggeligere enn man tror! 😀

Kommende bane- og feltstevner 2016